2014. április 9., szerda

20 napos ciklus

Tegnap megjött, annak ellenére, hogy csak a 20. napon vagyok. Bár számítani lehetett erre a ciszták miatt. A februári kezelés nélküli ciklusom is csak 21 napos volt.

Ma, a 2. cn-on voltam a SOTÉ-n ultrahangon. Ma eldőlt volna, hogy lesz-e még egy inszemináció, vagy kezdjük a lombikot. De nem dőlt el semmi, mert a 3 cisztából egy még mindig nem szívódott fel. Így újabb egy hónap pihenő. Nem lesz semmi, nem dőlt el semmi.

Már azt sem tudom, hogy akarom-e ezt az egészet, a kezeléseket, a tortúrát. Lehet, hogy jobb lenne ha a természetre bíznánk mindent. Asszem besokalltam, elegem van...de az is lehet, hogy kezdem feladni...

10 megjegyzés:

  1. Ölelést küldök és kitartást, U2...

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem!!! Feladni soha nem szabad! Tudom nem könnyű, de kitartás és türelem. :)

    VálaszTörlés
  3. 3-ból 2 ciszta eltűnt, az az 1 is el fog legközelebbre! Nyugi, élvezd ki a kezelésmentesség szabadságát, amit amúgy nem csinálhatnál/-tok akkor! Ölelés! :)

    VálaszTörlés
  4. A diólevél tea hatásos lehet ilyenkor, esetleg olvass utána, ha nem ismered.
    Bosszankodd ki magad, ne maradjon benn a mérged...erős csaj vagy, bízz magadban!
    Nagyon szorítok Neked, tarts ki!

    VálaszTörlés
  5. Teljesen ugyan nem tudom átérezni a félelmeidet, de mindenképpen megértem. Én viszont mindig azzal trenírozom magam lelkileg, hogy pikk-pakk teherbeesni bárki tud, az smafu, az nem tudomány :D Küzdeni, harcolni, önmagunkat háttérbe szorítva nekimenni az egésznek, mint egy túlfűtött bivaly... és mindannyiszor talpra állni, előre menni, újra nevetni... na, az a tudomány, az a nagy szám, az a valami. Arra nem képes mindenki! Fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen a bátorítást mindenkinek!! :-) Majd csak összekapom magam...kicsit összecsapott minden a fejem felett...

    VálaszTörlés
  7. Kitartást, és erőt kívánok! Ölellek

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm érdeklődésed, változóan...ma volt először pozi az ovutesztem, talán lesz peteérés és próbálkozhatunk spontán...talán. Idegtépő ez a várakozás. Remélem a következő hónap és ciklus rendben lesz és mehet tovább a kezelés...múlt héten még pszichomókusnál is voltam, hátha segít...üresnek érzem magam mostanában, a blogot is hanyagolom, nincs miről írjak. Kicsit szomorkás a hangulatom máma (is)

    VálaszTörlés
  9. Kérek egy email címet ide: poppyfield85@gmail.com / Ölelés!

    VálaszTörlés